Radu Vlăduț s-a stins din viață fulgerător, pe 6 ianuarie, în ziua de Bobotează, la vârsta de 64 de ani, în urma unor complicații medicale în fața cărora medicii nu au mai putut face nimic.

“Deplângem trecerea în neființă a colegului nostru Radu Vlăduț, fost arbitru de handbal și delegat FRH. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul trasmis de Asociația Județeană de Handbal Bacău.

“Dumnezeu să te odihnească în pace, Radu Vlăduț!”, a transmis conducerea OK Sport Onești, club de care Radu Vlăduț era foarte apropiat.

Originar din Iași, Radu Vlăduț a ajuns în Onești în urmă cu mulți ani, fiind angajat ca subinginer la fosta întreprindere Tehnocin, până în momentul în care aceasta s-a desființat.

Un foarte mare iubitor al sportului, în general, și al handbalului, în special, Radu Vlăduț a fost unul dintre colaboratorii de bază ai clubului OK Sport Onești și un foarte priceput organizator de competiții, punând în scenă numeroase turnee de handbal.

Iubea foarte mult copiii, alături de care îi plăcea să petreacă ore în șir dându-le fel și fel de povețe și sfaturi de viață.

Radu Vlăduț era căsătorit și avea o fată, căsătorită la rândul ei, care se stabilise de mai mulți ani la București.

Trupul neînsuflețit al lui Radu Vlăduț va fi depus, mâine, luni 8 ianuarie, la ora 12.00, la capela bisericii din cartierul Satul Catolic, unde toți prietenii și apropiații pot trece pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 10 ianuarie, la cimitirul bisericii din Satul Catolic.

Dacă ar mai fi trăit, peste o lună și o săptămână, mai precis pe 14 februarie, de Valentine’s Day, Radu Vlăduț ar fi împlinit 65 de ani.

Redacția UNU pe Trotuș transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sursa foto: Roxana Caruceriu