“S-a luptat să iasă din autoturism”,  titrează jurnaliștii de la oradesibiu.ro, care susțin că tânărul în vârstă de 30 de ani, din Onești, pe nume Dan Gogu, ar fi încercat să se salveze după ce a plonjat cu mașina în apă, dar nu a reușit să deschidă portiera.

“Surse din cadrul anchetei au explicat pentru Ora de Sibiu, că cel care a sunat la 112 și a anunțat că o mașină a căzut în Olt, a fost întors din drum de polițiști pentru a indica exact locul incidentului. La fața locului nu s-au găsit nici urme de frânare și nu s-a putut observa vreo mașină sau vreun om care să plutească pe râu. Faptul că totul s-a petrecut într-o zonă în care nu erau parapeți de protecție pe DN7, a făcut și mai dificilă misiunea căutătorilor”, scrie oradesibiu.ro.

Scafandrii au scos la mal corpul neînsuflețit al oneșteanului împreună cu mașina Audi A4 în care acesta a rămas captiv după aproape două zile de căutări.

“Nu-mi vine să cred!!! A căzut cerul pe mine!!! Nu eram cei mai apropiați, dar era un băiat de nota 20! Nu era figurant, nu cluburi, nu nimic, băiat liniștit! Ceva cred că s-a întâmplat acolo, făcea adesea drumuri lungi, nu era <pelican> ca alții, era un șofer extraordinar, n-avea cum să greșească. Am înțeles că atunci când a fost scoasă mașina din apă a fost găsit cu fața către portieră, încerca să deschidă portiera. Offf… ce om s-a dus!!! Nu-mi vine să cred!!! El, Dan, care nu dădea înapoi de la nimic, niciodată!”, ne-a spus Mircea, fost coleg din perioada în care Dan Gogu făcuse taximetrie.

Din câte se pare, Dan Gogu ar fi trebuit să se căsătorească vara viitoare, având fixată chiar și data nunții.

UNU PE TROTUȘ transmite condoleanțe familiei îndoliate!


Sursa foto/ video: oradesibiu.ro