Doi tineri din Onești – Andrei Ardeleanu și Andrei Radu Miron – au fost arestați pentru 30 de zile, după ce au spart mai multe locuințe de pe raza orașului de unde au furat mai multe bunuri de valoare, printre care LED-uri TV, laptop-uri, etc.

Andrei Ardeleanu și Andrei Radu Miron au fost trimiși după gratii, pentru 30 de zile, după ce Judecătoria Onești a dat aacceptat propunerea de arestare preventivă a celor doi, înaintată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești, informează adevarul.ro.

Prejudiciul total produs de cei doi tineri (bunuri furate plus distrugeri) se ridică la aproape 2.700 de euro (11.900 de lei)

“În noaptea de 06/07.07.2017, prin efracţie şi violare de domiciliu, au pătruns în locuinţa persoanei vătămate C.M., situată în mediul rural, de unde au sustras trei televizoare tip plasmă, două cu diagonalele de 1,6 m şi unul cu diagonala de 1,8 m, o staţie audio, două boxe şi un ferăstrău mecanic marca Stihl, cauzând un prejudiciu de 6.000 lei. În aceeaşi noapte au încercat să sustragă bunuri dintr-un imobil învecinat, aparţinând persoanei vătămate N.I.L.;

În noaptea de 14/15.10.2016, prin efracţie şi violare de domiciliu, au pătruns în locuinţa persoanei vătămate T.R., situată în mediul rural, de unde au sustras un lap-top marca Sony Vayo, 250 coroane norvegiene şi 3 pachete de ţigări Marlboro. Valoarea bunurilor sustrase este de 1.000 lei, iar a distrugerilor provocate pentru pătrunderea în locuinţă este de 3.000 lei.

În perioada 30.09-02.10.2016, pe timp de noapte şi prin efracţie, au pătruns în imobilul persoanei vătămate A.S., situat în mediul rural, de unde au sustras un polidisc, un aparat de cafea expresso şi un picamer, cauzând un prejudiciu de 1.900 lei (…)”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești.