Doi poliţişti din Brăila au fost bătuţi de mai mulţi bărbaţi şi au ajuns la spital, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce au fost chemaţi în ajutor de vecinii agresorilor care dădeau o petrecere, relatează observator.tv.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 22.30, în cartierul brăilean Chercea din Brăila, pe strada Victor Vâlcovici, după ce mai mulți oameni au sunat la 112 pentru a reclama faptul că în zonă este o petrecere și nu se pot odihni din cauza gălăgiei.

Un echipaj, format din doi polițiști, a bătut la ușa petrecăreților și i-a cerut proprietarului să se legitimeze. În acel moment, scrie sursa citată, bărbatul a devenit violent, fapt pentru care polițiștii au încercat să-l imobilizeze. Polițiștii au fost apoi “sufocați” când în ajutorul proprietarului locuinței au sărit și ceilalți petrecăreți.

“Cei doi poliţişti au fost bătuţi cu pumnii şi cu picioarele. Mai mult, în timpul scandalului, unul dintre poliţişti a rămas fără staţie, aceasta fiind furată de unul dintre agresori.

Agenţii au cerut ajutorul colegilor, iar la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de Poliţie”, notează sursa citată.

Polițiștii au fost transportați la spitalul din Brăila, iar bărbații violenți au ajuns la sediul IPJ Brăila pentru audieri.