Incident grav între doi deţinuţi, încarcerați la Penitenciarul Bacău. Un bărbat condamnat la închisoare pe viaţă l-a înjunghiat pe un alt deţinut în autospeciala cu care ambii se întorceau de la tribunal. Tânărul atacat e în stare gravă la spital, relatează Pro TV.

Deţinuţii care erau aduşi de la instanţă erau păziţi, în maşină, de un angajat al Penitenciarului Bacău. Acesta n-a apucat să împiedice înfruntarea dintre ce doi puşcăriaşi. Se pare că victima ar fi chemat-o în vizită pe soţia agresorului, iar acesta s-a răzbunat acum.

Agresorul are 35 de ani şi este închis pe viaţă pentru omor. Victima lui are 33 de ani şi a ajuns după gratii pentru că a înşelat mai multe persoane prin metoda “accidentul”. Cu răni grave, cel lovit a intrat direct în operaţie, la Spitalul de Urgenţă. Acum e la Terapie Intensivă, scrie sursa citată.

„Cu astfel de deținuți lucrează colegii noștri în fiecare zi. Din astfel de motive scriem despre ultraje și despre cât de gravă este situația lor.

Penitenciarele au devenit un fel de pensiuni de odihnă și nu mai sperie pe nimeni.

Incidentul este unul tragic însa gândul ne stă înspre colegul nostru care ar fi putut fi chiar el victima atacului”, subliniază portalul penitenciarul.ro.