11 elevi din județul Bacău calificați la Olimpiada Națională de Biologie au trecut prin momente de groază acum trei zile, după ce microbuzul cu care se deplasau la Oradea s-a răsturnat pe DN1, în județul Cluj.

Potrivit ultimelor informații, în momentul de față doar unul dintre copiii răniți în accidentul petrecut în dreptul localității clujene Căpușu ar mai fi în stare critică, starea de sănătate a celorlalți ameliorându-se în urma îngrijirilor medicale primite.

Între cei 11 elevi care se aflau în microbuzul ce s-a răsturnat în afara carosabilului după ce, din câte se pare, șoferul ar fi adormit la volan, se afla și un elev al Colegiului Național “Grigore Moisil” din Onești, este vorba despre Sandu Ionuț-Nicolae.

Potrivit surselor UNU PE TROTUȘ, acesta a scăpat doar cu o sperietură uriașă și cu răni ușoare datorită unui detaliu căruia nu i-a dat nici cea mai mică importanță în clipa în care a urcat în microbuz. “Cum mașina a plecat din Bacău, s-a convenit ca Sandu Ionuț și elevul de la Liceul Teoretic <Spiru Haret> din Moinești să fie preluați din drum. Tocmai asta a fost șansa lui Ionuț, că a urcat în microbuz la Comănești și a prins loc doar în spatele mașinii, locurile din față fiind ocupate de elevii din Bacău. Iar cel mai mult au avut de suferit tocmai pasagerii din față, se vede și pe imagini că mașina a fost cel mai tare avariată în zona aceea. Dar bine că n-a fost mai grav și să dea Dumnezeu să se facă toată lumea bine!”, a explicat sursa noastră, care a menționat că Sandu Ionuț ar mai fi trecut prin momente limită în urmă cu mai mulți ani, când ar fi căzut de la etaj, fără să pățească însă nimic. (foto: stiridecluj.ro)