Oameni cu influenţă sunt bănuiţi că au exploatat sexual eleve de liceu, pe care le-ar fi drogat şi le-ar fi obligat să se prostitueze. În reţea ar fi fost implicat şi un poliţist din oraş, care ar fi participat la orgiile sexuale cu minore şi astfel a ajuns la mâna infractorilor. Orgiile sexuale ar fi fost organizate de un om de afaceri din Bacău. Într-o hală de la marginea oraşului, unde producea bulion, administratorul ar fi amenajat un club în toată regula, cu lumini, canapele şi chiar o bară de streaptease, relatează observator.tv.

Din informațiile anchetatorilor, se pare că fetele erau racolate din liceele din județ, minorele ajungând la petreceri fără să știe ce le așteaptă.

Actele sexuale, precizează sursa citată, erau filmate, iar bărbatul care pusese pe picioare întreaga “afacere” se folosea de înregistrări pentru a-i șantaja pe clienții clubului clandestin, persoane cu funcții înalte.

Inclusiv un ofițer din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bacău ar fi ajuns la cheremul găștii care organiza petrecerile, din cauza înregistrărilor cu el în compania fetelor.

Poliţistul, patronul localului clandestin şi un alt treilea suspect au fost arestaţi preventiv. (foto: captură observator.tv)

Comunicatul de presă emis de IPJ Bacău – AICI

Articolul integral – AICI