Poliţiştii din Buhuşi au efectuat descinderi domiciliare la locuinţele a trei tineri pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Aceştia au fost depistaţi şi identificaţi de poliţişti şi conduşi la sediul Poliţiei oraşului Buhuşi.

La data de 22 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Buhuşi au efectuat mai multe descinderi domiciliare, în urma cărora au identificat și reținut trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, toţi din localitate, pe numele a doi dintre ei fiind emise mandate de executare a pedepsei închisorii de 9 luni, respectiv 6 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar al treilea este condamnat la măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pentru o perioadă de un an şi şase luni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei oraşului Buhuşi în vederea luării măsurilor de introducere în penitenciar, respectiv internare în Centrul Educativ Târgu Ocna. (sursa: IPJ Bacău)