Un cartier de locuințe, care ar urma să cuprindă circa 16-18 case, va fi construit, pe un teren situat pe Calea Romanului din Bacău, de către compania Dedeman, liderul pieței naționale de bricolaj.

Potrivit zdbc.ro, “este vorba despre un cartier de locuințe privat, destinat angajaților companiei. Acesta va avea circa 16-18 case, va beneficia de terenuri de sport și un lac de agrement. De asemenea, va fi realizat un dig de protecție și vor fi amenajate drumurile aferente”.

Compania Dedeman ar fi depus deja la Primăria Bacău o solicitate în acest sens, pentru a-i fi emis certificatul de urbanism.

În cadrul programului investițional pe care îl derulează constant, compania Dedeman dezvoltă în prezent un magazin nou la Onești, pe strada Redului (centura orașului), care ar urma să fie inaugurat până la începutul verii calendaristice.

De altfel, într-o declarație oferită cu ocazia unei Gale ZF, Dragoș Pavăl sublinia faptul că “pentru viitor vrem expansiune și să construim în același timp magazine noi, pentru că, indiferent de situația economic nu foarte prietenoasă, oamenii visează la confort”.