Pe 28 februarie, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic, inaugurează primul magazin din Onești, ajungând la 72 de unități în țară. Magazinul JYSK Onești se află în strada Victor Babeș nr. 14A, Onești, și are o suprafață totală de 1.170 mp. Deschiderea magazinului va fi marcată printr-un eveniment special pentru clienți.

“Procesul nostru de expansiune continuă, iar la finalul lunii februarie adăugăm noi magazine în lista noastră. În județul Bacău aveam până acum doar un magazin, de aceea ne bucurăm că am găsit un spațiu potrivit și în Onești. Credem că locuitorii de aici vor aprecia produsele cu design scandinav și ofertele pe care le vor găsi la JYSK Onești. Pe lângă magazine, în județul Bacău suntem implicați și într-un proiect care ne este foarte drag, susținem proiectul Servicii Comunitare pentru Copii desfășurat de UNICEF în 45 de comunități. Am vizitat deja 3 comune în care este implementat proiectul și i-am cunoscut pe beneficiari –copii și părinți din Bacău”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK Onești își deschide porțile pe 28 februarie, începând cu ora 08.00, când clienții sunt așteptați la un eveniment special, cu o mulțime de surprize, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. De asemenea, în săptămâna deschiderii, în magazinul JYSK Onești vor exista oferte speciale, cu prețuri cu până la 75% mai mici la saltele, perne, plăpumi, mobilier și decorațiuni pentru casă.

“Strategia noastră este să fim cât mai aproape de clienți, de aceea deschidem magazine și în orașe medii sau mici, în care puțini retailer încearcă să ajungă. Noi avem încredere în aceste zone, în care vedem un potențial mare de creștere. În Onești trebuia să fim prezenți și suntem bucuroși că, iată, magazinul JYSK Onești este gata să îi primească pe clienți”, a declarat Hristu George, Director de dezvoltare JYSK România.

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/OnestiOferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.