Băcăuanul Răzvan Burleanu, președintele în exercițiu al FRF, care deține la Onești o afacere cu un teren de minifotbal, nu va putea conta pe voturile conjudețenilor săi, la alegerile FRF care vor avea loc miercuri, 18 aprilie.

„Pentru că celor <mici> nu li se dă importanța cuvenită, deși sunt baza piramidei, am convenit, după o întrebare pusă mai marilor Asociației Regionale de Fotbal din Westfalia, partenerul nostru din țara campioanei mondiale (n.r. – Germania), ca măcar odată la patru ani, să-i consultăm și pe aceștia în privința alegerilor pentru funcția de președinte al FRF. Așadar, dintre cei 43 de membri afiliați, au răspuns, în scris, solicitării noastre, un număr de 37 de cluburi și asociații sportive. Dintre acestea, 32 și-au exprimat opțiunea pentru Ionuț Lupescu, 3 pentru Răzvan Burleanu, un vot a primit Marcel Pușcas, iar un singur club s-a abținut.

În atare condiții, în ședința Comitetului Executiv al AJF Bacău, din data de 13 aprilie, cu unanimitate de voturi s-a hotărât ca mandatul forului băcăuan pentru Adunarea Generală din 18 aprilie, în privinta președintelui FRF, să fie Ionuț Lupescu”, a anunțat Cristi Sava, președintele AJF Bacău, printr-o postare pe Facebook.

Din sursele UNU PE TROTUȘ, tot către Ionuț Lupescu s-ar îndrepta și celelalte patru voturi din județ: Aerostat Bacău, cluburile de fotbal feminin FC Onești și FC Măgura “Pisicile Roșii” Bacău și LPS Bacău.

În cursa pentru președinția FRF s-au înscris actualul președinte, băcăuanul Răzvan Burleanu, fiul fostului fotbalist al lui FCM Bacău, Gheorghe Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan, însă se anticipează o bătălie doar între primii doi.

Sursa foto: www.facebook.com/burleanu.razvan