Cosmin Necula s-a alăturat partidului condus de Victor Ponta, Pro România, din partea căruia va candida, vara viitoare, pentru un nou mandat de primar al municipiului Bacău.

„Pro România este singura construcţie politică ce gândeşte într-o manieră de stânga modernă, pro-europeană, cu semnificative influenţe din zona de centru. Îmi doresc ca Municipiul Bacău să se curăţe administrativ şi politic. Voi rămâne un om de stânga şi voi lupta împreună cu partenerii politici pentru apărarea interesului locuitorilor”, a declarat Cosmin Necula, potrivit ziarulevenimentul.ro.

„În primul rând vreau să-l felicit pe Cosmin Necula pentru proiectele pe care a reuşit să le implementeze la nivel local. Bacăul este tot mai modern, cu mult peste alte municipii mai mari. Mă bucur că şi-a asumat viziunea Pro România şi am încredere că, împreună, vom reuşi să sprijinim toate proiectele bune pentru dezvoltarea comunităţilor. Tocmai de aceea, Pro România îl susţine pentru un nou mandat de primar, în perioada 2020-2024”, a declarat preşedintele Pro România, Victor Ponta.

Necula va semna adeziunea la PRO România după ce va primi documentele privind excluderea din PSD.