Fiindcă tot a nins atât de mult, câțiva tineri de ispravă s-au gândit că e rost să facă și ei un ban cinstit! Înarmați cu lopeți, aceștia au luat la rând societățile comerciale aflate la stradă și, contra unui onorariu modest, le-au degajat aleile de zăpadă ca la manual.

Băieții nu sunt scumpi chiar deloc! Pentru o alee ca cea din imaginile alăturate (patru metri lungime pe un metru și-un pic lățime), cei doi “întreprinzători” au cerut 5 lei. Au primit șase, unul în plus, ca de bogdaproste!

În 6-7 minute totul a fost gata! Câțiva metri mai încolo, un alt comerciant s-a bucurat de același tratament, scurt și la obiect. 

P.S. – Cum tinerii inventivi din imagine ne-au spus că deszăpezesc orice, ne-am interesat care ar fi tariful pentru șoferii din Onești care nu au chef să-și dea singuri zăpada de pe mașină sau pur și simplu nu au uneltele necesare să facă treaba asta ori urăsc să stea în frig. 5 lei – pentru curățarea zăpezii de pe mașină și între 5 și 10 lei pentru curățarea zăpezii din jurul mașinii, în funcție de cantitatea acesteia. Bun așa!