De fiecare dată când primește gol, Viitorul Curița părăsește terenul învinsă. În deplasarea de la Gârleni, pentru a doua oară în acest sezon echipa lui Costică Ene nu a reușit să-și păstreze poarta imaculată, și s-a ales praful.

Viitorul Curița a înregistrat, astăzi, a doua înfrângere stagională: 0-1, pe terenul formației Voința Gârleni, ocupanta locului 8 înaintea acestei etape cu numărul 10.

Dezamăgirea din tabăra cășunenilor este imensă, mai ales că gazdele au înscris golul victorios la spartul târgului, în cel de-al doilea minut de prelungire dintre cele trei dictate de arbitru. De altfel, imediat după ce Curița a reluat jocul de la centrul terenului, s-a fluierat sfârșitul partidei. Oricum am lua-o, un punct tot ar fi fost mai bun decât nimic!

“Nu căutăm scuze, dar consider că și starea terenului ne-a dezavantajat puțin. De-acum trebuie să batem tot până la meciul cu Gauss, când ne vom juca șansa noastră”, a spus antrenorul cășunenilor, Costică Ene.

Deși are cea mai bună defensivă din campionat, Viitorul Curița a pierdut de fiecare dată când a primit gol: mai întâi a fost învinsă cu 4-1 de CSȘM Bacău, iar acum s-a înclinat, la limită, 0-1, în fața Gârleniului. Cinci goluri primite în două meciuri din 10 disputate, două înfrângeri!

În timp ce echipa lui Ene s-a împiedicat la Gârleni, Gauss Bacău și-a trecut în cont a 10-a victorie din tot atâtea meciuri: 3-0 cu AS Filipești, pe teren propriu. Diferența de scor ar fi putut fi mult mai mare, dacă meciiul nu s-ar fi oprit după ce efectivul oaspeților a rămas sub limita regulamentului, în condițiile în care aceștia au început meciul cu doar 7 jucători.