Liderul campionatului județean de fotbal, Viitorul Curița, a încheiat turul cu o înfrângere, scor 0-1, pe terenul celor de la CS Dofteana. Gazdele au înscris golul victoriei cu patru minute înainte de final. Dofteana s-a apropiat la numai șase puncte de echipa din Curița și are și un joc mai puțin decât echipa lui Costică Ene.

Pentru Viitorul Curița, promovarea în Liga a 3-a nu mai este un obiectiv chiar atât de ușor de îndeplinit pe cât părea la un moment dat, cel puțin după victoria superbă din jocul cu Vulturul Măgirești (3-1). După acel succes, echipa cășuneană nu a mai obținut decât patru puncte din nouă posibile, iar urmăritoarele s-au apropiat amenințător, printre aceste găsindu-se și CS Dofteana.

Curița a rămas în fotoliul de lider doar pentru că are un meci în plus față de AS Filipești și trei mai multe decât Voința Gârleni. Nici Filipeștiul și nici Gârleniul nu vor juca în această rundă, meciurile lor cu Gloria Zemeș, respectiv cu AS Negri fiind amânate. Dacă ar câștigat toate restanțele, Voința Gârleni ar depăși-o pe Viitorul Curița cu un punct, în vreme ce AS Filipești ar face 37 de puncte, câte are și echipa lui Ene.

 “Credeam că suntem cei mai frumoși și cei mai deștepți, dar fotbalul te pedepsește când nu îl tratezi cu seriozitate”, a subliniat Costică Ene, după meciul pierdut la Dofteana.

Antrenorul celor de la Viitorul Curița așteaptă ca Moș Crăciun să-I aducă întăriri în toate compartimentele: Este foarte clar că ne mai trebuie jucători, altfel nu putem emite pretenții la promovare. Am mai avea nevoie de un portar, un fundaș central, un mijlocaș și un atacant”.

Clasament: 1. Viitorul Curița 37p (15 jocuri), 2. AS Filipești 34p (14j), 3. CS Dofteana 31p (14j), 4. Voința Gârleni 29p (12j), 5. Vulturul Măgirești 26p (13j).