La prima apariția după remiza meritorie de pe terenul lui Gauss (1-1), Viitorul Curița s-a impus fără nicio emoție în fața penultimei clasate, Siretul Bacău.

Viitorul Curița a realizat scorul etapei cu numărul 15, după ce i-a administrat un categoric 9-1 formației Siretul Bacău, locul 17 în clasamentul la zi al campionatului județean de fotbal.

Dacă elevii lui Costică Ene s-au distrat cu Siretul, liderii de la Gauss au avut ceva de furcă cu Dinamo Bacău, ocupanta locului 10.

Gauss s-a impus cu “doar” 4-2, semn că echipa care conduce în ierarhia județeană nu mai este la fel de solidă ca în prima parte a sezonului.

“Faptul că nu au reușit să-i bată pe cei de la Curița le-a zdruncinat puțin moralul celor de la Gauss. Ei ajunseseră să creadă că nimeni nu se poate pune cu ei, dar după egalul cu Viitorul Curița au început reproșurile.

Eu cred că promovarea se joacă, Gauss pare să fie în pierdere de turație, în timp ce Curița crește de la meci la meci.

Pe de altă parte, șansa celor de la Gauss ar putea consta în faptul că nu prea are cine să le pună piedică, echipele sunt foarte slabe, cu excepția a două-trei dintre ele. Poate doar CSȘM Bacău, Măgireștiul și Gârleniul să le poată lua puncte celor de la Gauss. Bineînțeles, și Curița. Dar Curița poate spera la primul loc doar în eventualitatea în care Gauss va face, la rândul ei, pași greșiți”, a comentat un fin cunoscător al fotbalului băcăuan.