Mai puțin de o lună și jumătate a mai rămas până la marea extragere a tombolei Nevila, care pune la bătaie cea de-a 7-a mașină Dacia Logan. Condițiile de participare sunt la îndemâna oricui, pentru a intra în concurs fiind de ajuns chiar și un singur bon de cumpărături de minimum 20 de lei, în magazinele Nevila din Onești, Moinești, Comănești și Tg. Ocna.

Grupul de firme Nevila, deținut de omul de afaceri oneștean Laurențiu Neghină, oferă anul acesta a 7-a mașină Dacia Logan de când a inițiat această tombolă cu premii.

Produsele participante la promoție (care trebuie să se regăsească pe bonul de cumpărături care te califică pentru concurs) sunt Savex, Semana, Pufies, Emeka, Milde, Exo, Teo, Teo Bebe și All Nature. Cred că v-ați prins că este vorba despre detergenți, balsam de rufe, scutece, hârtie igienică, gel de duș, etc.

Desigur, mai multe bonuri de cumpărături de minimum 20 de lei înseamnă mai multe șanse de câștig, dar alegerea rămâne la latitudinea clienților Nevila.

Extragerea bonului câștigător va avea loc în cea de-a treia di de Crăciun, pe 27 decembrie, la ora 17.00, la intrarea în Centrul Comercial Nevila din Onești, de față cu toți cumpărătorii prezenți la fața locului, cum s-a petrecut de altfel și în anii anteriori.

Autoturismul Dacia Logan oferit anul acesta este a 7-a mașină pusă la bătaie de Grupul de firme Nevila, care a mai făcut fericite până acum șase persoane din Onești, Comănești, Tg. Ocna, Căiuți, Tg. Trotuș și din Bârsănești.