O șoferiță în vârstă de 36 de ani, din Bacău, a fost surprinsă de aparatul radar, pe DN2 E85, în afara localității Racovițeni, județul Buzău, cu o viteză mult peste maxima prevăzută de lege.

În cadrul acţiunilor desfăşurate în trafic în ultimele 24 de ore a.c. de către poliţiştii rutieri din județul Buzău, au fost constatate şi sancţionate 165 de abateri şi reţinute 17 permise de conducere.

29 dintre sancţiunile aplicate de poliţişti i-au vizat pe conducătorii auto care au apăsat “prea tare” pedala de acceleraţie, iar pe lângă punctele-amendă ce le-au fost aplicate, împotriva a 5 dintre aceştia a fost luată şi măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Cea mai mare viteză – 184 km/h – a fost înregistrată pe DN2E85, în afara localităţii Racoviţeni, la volanul autoturismului fiind identificată o femeie în vârstă de 36 de ani, din Bacău.

Celelalte 12 permise de conducere au fost reţinute pentru depăşiri neregulamentare (cinci), pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea (cinci) şi pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric (două). (sursa: comunicat de presă)