Jucătoarea de tenis Maria Șarapova se pregătește să revină în circuitul profesionist, prilej cu care a dezvăluit o parte din preocupările pe care le-a avut cât timp a fost suspendată, după ce a picat un test antidoping.

Rusoaica în vârstă de 29 de ani a dezvăluit într-un interviu acordat revistei americane Vogue că, în perioada în care nu a putut să joace tenis, a avut anumite preocupări pe care nu le mai experimentase până acum. “În ultimul an, cantitatea de alcool pe care am consumat-o este, probabil, mai mare decât toată cantitatea din anii trecuți. Dar s-a întâmplat astfel pentru că am avut o viață socială. Chiar am avut întâlniri cu mai mulți bărbați în aceeași perioadă. Nici nu știam cum e. A fost ceva cu totul nou și mi-a plăcut”, a declarat Șarapova, pentru sursa citată.

Maria Șarapova a fost suspendată după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium. Sacțiunea inițială a fost de 2 ani și 15 luni, pe care TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne) a redus-o la un an și 3 luni. Astfel, Maria Șarapova va avea dreptul să joace din nou în circuitul profesionist feminin de tenis începând cu data de 26 aprilie 2017.