Toate oneștencele, cu sau fără partenerii lor, după preferințe, sunt invitate de societatea Croco – lider, în România, la produsele “Brezel”, “Crackers”, “Sticks” și Petit Beurre”, în seara zilei de 8 Martie, să se bucure de un spectaculos foc de artificii.

Focul de artificii va avea loc pe platoul din fața Casei de Cultură, la orele 20.00. “CROCO a pregătit pentru seara de 8 Martie un foc de artificii pentru oneștenii de toate vârstele și nu numai. Evenimentul va avea loc pe platoul Casei de Cultură începând cu ora 20.00. Vă invităm să vă bucurați alături de angajații noștri. Vă dorim o primăvară frumoasă și în mod special, La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor!”, sună invitația lansată oneștenilor de cei de la Croco.

Croco este unul dintre cei mai mari angajatori din Onești, având în prezent aproape 350 de angajați. În cadrul societății sunt, însă, peste 200 posturi disponibile (economiști, contabili, ingineri de orice specializare, specialiști IT, mecanici, ambalatoare, etc), în condițiile în care numai anul acesta Croco a anunțat investiții de peste 14 milioane de euro!