Începând din această săptămână, Aeroportul Internaţional „George Enescu” din Bacău dispune de o parcare nouă, de 258 de locuri.

Inaugurarea a fost făcută de echipa care a iniţiat şi derulat investiţiile de la aeroport, senatorul Dragoş Benea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean, deputatul Lucian Şova, fost ministru al Transporturilor, Sorin Braşoveanu, preşedintele Consiliului Judeţean, Oana Chelaru, managerul Aeroportului, primarul Cosmin Necula, subprefectul Valentin Ivancea, Dorian Pocovnicu, director de Dezvoltare al Aeroportului, Silviu Pravăţ, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Valentin Palea, administratorul public al judeţului, reprezentanţi ai firmelor care au făcut lucrările, notează ziarulevenimentul.ro.

Sursa citată mai menționează că odată cu parcarea, s-a finalizat prima investiţie majoră de la Aeroportul Internaţional „George Enescu” din Bacău. Proiectul a costat circa 57 de milioane de lei şi mai cuprinde un turn de control, un terminal de pasageri, anexe administrative, garaje, un terminal pentru transportul rutier, un drum de acces la radiofar, o uzină electrică, o centrală termică, un rezervor de apă antiincendiu şi o staţie de pompare. (foto: ziarulevenimentul.ro)