Hramul Bacăului, eveniment care a început joi la Bacău și va ține până duminică, inclusiv, seamănă ca două picături de apă, în privința numelor artiștilor care vor urca pe scena amplasată lângă Stadionul Municipal, cu Festivalul Verii de la Onești, din perioada 1-5 iunie.

Practic, cele mai sonore nume care au urcat pe scena festivalului de la Onești sunt prezente și la Hramul Bacăului “Sf. Petru și Pavel”, printre acestea aflându-se Maria Dragomiroiu, Anda Adam, Selfie, Jean de la Craiova și Jorge&Band. Toți aceștia au cântat și la Onești, la Festivalul Verii 2017, între 1 și 5 iunie. Până și ordinea în care urcă pe scenă artiștii, pe zile, seamănă foarte mult!

Explicația este cât se poate se simplă și a fost oferită de Primăria Municipiului Bacău jurnaliștilor de la zdbc.ro. Municipiul Bacău nu organizează și nici nu este partener al organizatorului evenimentului <Hramul Bacăului>, ci doar a avizat, conform legii, în cadrul Comisiei de Avizare a Manifestațiilor Publice, cererea organizatorului S.C. Axial Music S.R.L. Bacău.

Municipiului Bacău nu i s-a solicitat acordul privind utilizarea însemnului oficial al Municipiului Bacău, respectiv stema, pe afișul sau alte materiale legate de acest eveniment, se arată într-un comunicat de presă.