Conducta de apă care a fost spartă, din greșeală, cu cupa excavatorului, pe șantierul viitoarelor blocuri ANL din ONEȘTI. În această dimineață (CLICK AICI PENTRU DETALII), a determinat oprirea apei în zonă.

RAJA Onești, operatorul serviciului public de alimentare cu apă și canalizare din Onești, a anunțat avaria și faptul că până la ora 13.15 locuitorii străzilor Libertății, Sintezei, Stirenului, Viitorului, G. Bacovia nu vor avea apă.

“Pentru remedierea unei avarii apărută, astăzi, în zona Libertății 23-25, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, luni, 26. 03. 2018, în intervalul orar 11.15- 13.15. Sunt afectați de lipsa apei potabile locuitorii străzilor: Libertății, Sintezei, Stirenului, Viitorului, G. Bacovia 2- 20.

Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul RAJA.