Primăria municipiului Onești și Biblioteca Municipală “Radu Rosetti” din Onești îi învită pe toți amatorii de fotografie din oraș la un concurs inedit de fotografie, intitulat “Oneștiul în imagini”.

Concursul, care se află la prima ediție, se va desfășura în perioada 22 octombrie – 18 noiembrie, iar cei interesați să participe nu trebuie decât să expedieze pe adresa de e-mail bibli_on@yahoo.com cele mai reprezentative fotografii din Onești, realizate de ei.

Cele mai bune fotografii vor apărea în calendarul pentru anul 2020 al Primăriei Onești.

“Cei interesați pot trimite în perioada 22 octombrie – 18 noiembrie 2019, fotografii care să conţină imagini actuale reprezentative din Oneşti şi au şansa ca imaginea surprinsă să apară în calendarul pentru anul 2020 al Primăriei Municipiului Oneşti. Fotografiile, cu rezoluție de minim 240 ppi vor fi trimise pe adresa de e-mail: bibli_on@yahoo.com şi vor fi însoţite de numele participantului, datele de contact şi mesajul Concurs ONEŞTIUL ÎN IMAGINI.
Mult succes!”, se arată într-un comunicat de presă al bibliotecii din Onești. (sursa foto: blackfox.ro/dandima.ro/onestiul.ro)