Două dintre cele trei produse cu care s-a înscris la UGAL INVENT, primul eveniment care sprijină inovarea la nivel național și internațional promovat de Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, i-au adus unei renumite companii din Onești o medalie de aur și una de bronz.

Desfășurat între 16-18 octombrie, sub patronajul Ministerului Cercetării și Inovării, UGAL INVENT a constituit un bun prilej pentru Grup Șerban să-și prezinte o parte din produsele de panificație marca Granero Șerban, cu care se mândrește: Pâine Multicereale Prokorn mix de 8 semințe și cereale, Pâinea cu semințe de cânepă, quinoa și chia și Pâinea cu maia (3 ingrediente: apă, sare și făină).

Am decis să ne înscriem cu aceste trei produse, doarece sunt specialități de panificație deosebite, cu un gust imediat, cu ingrediente și rețete bine realizate, alături de o serie de beneficii în consum. Toate acestea au fost prezentate și degustate de către comisia de evaluare care a analizat și jurizat toate proiectele înscrise în cadrul evenimentului, a declarat Elena Bufnilă, Director Marketing Grup Șerban Holding.

La final, comisia de evaluare a decis să acorde Medalia de Aur pentru Pâinea cu semințe de Cânepă, Quinoa, Chia și Medalia de bornz pentru Pâinea Multicereale mix 8 semințe și cereale.

“Suntem bucuroși că am fost premiați în cadrul Galei UGAL INVENT Galați, ceea ce înseamnă că munca noastră este apreciată”, a mai adăugat Elena Bufnilă.

Salonul evenimentului UGAL INVENT Galați a fost deschis pentru a fi vizualizate cele peste 100 de invenții înscrise anul acesta.