Concursul de artă plastică pentru copii „Pagini fermecate, gânduri colorate”, în organizarea Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” și a Clubului UNESCO pentru Tineret și Copii „Gh. Mocanu”, lansează elevilor de clase primare și gimnaziale o nouă provocare la lectură și desen.

Ajunsă la cea de-a IV-a ediție, competiția propune micuților cu drag de citit și colorat să redea plastic cea mai grozavă aventură pe care au întâlnit-o în lecturile lor, imaginându-și, chiar, că desenul este un stop-cadru dintr-un nemaipomenit film de animație realizat după cartea respectivă. Ca de obicei la acest concurs, particianții trebuie să argumenteze pe marginea lucrării, explicând ce i-a fascinat la întâmplarea ilustrată și de ce cred ei că aceasta ar trebui cunoscută (și citită!) și de către alți copii.

Concursul se adresează elevilor din toată țara, se desfășoară pe trei grupe de vârstă: 6-8, 9-11, 12-15 ani, iar desenele, în format A4,  sunt așteptate până pe data de 19 mai 2017, la Biblioteca Municipală „Radu Rosetti”.

Pentru orice informații suplimentare sunteți invitați să vă adresați coordonatorilor acestui proiect:

–        prof. pt. învățământ primar  Geta Constandiș, președintele Clubul UNESCO pentru Tineret și Copii „Gh. Mocanu”,

–        bibliotecar Doina Brumă, șef serv. RPPD la Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” și instructor al Clubului UNESCO pentru Tineret și Copii „Gh. Mocanu”.