Prefectul județului Bacău, Maricica-Luminița Coșa, a avut o întâlnire de analiză a situației în județ cu Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, informează Prefectura Bacău.

“Sâmbătă, 30 iunie, la ora 19:00, prefectul județului Bacău, doamna Maricica-Luminița Coșa și subprefectul județului, domnul Valentin Ivancea, au avut o întâlnire de analiză a situației în județ cu Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat.

Împreună cu membrii Comitetului județean pentru situații de urgență, prefectul județului Bacău și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne s-au deplasat în zonele afectate din Tg. Ocna, Slănic Moldova și Moinești.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției este, în continuare, activ. Prefectul județului Bacău, doamna Maricica Coșa și subprefectul județului, domnul Valentin Ivancea, coordonează permanent activitatea și acționează, aflându-se în teren, alături de membrii Comitetului județean pentru situații de urgență Bacău și se intervine operativ.

La această oră se monitorizează debitele râurilor și se acționează pentru evacuarea apei din zonele inundate cu structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne.

Debitele râurilor sunt în scădere”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Instituției Prefectului Bacău.

Sursa foto: facebook.com/InstitutiaPrefectuluiBacau