Joi, 29 martie 2018, a avut loc al Comănești al doilea Colocviu, acțiune de promovare în județ a Galei Tinerilor Antreprenori – eveniment ce se va defășura pe 26 aprilie, la restaurantul Hotelului „Decebal”.

Colocviu Tinerilor Antreprenori Comăneșteni a fost organizat de Asociația „Generația Schimbării” din Comănești împreună cu Centrul European pentru Strategii Durabile și s-a bucurat de sprijinul Primăriei Comănești care a pus gratuit la dispoziția evenimentului o sală a Centrului 5.

În cadrul sesiunii de dialog structurat, facilitată de Romanian Youth Movement for Democracy, sesiune ce a urmat prezentării Galei, tinerii antreprenori prezenți și reprezentanții comunității din afaceri comăneștene au identificat „birocrația” și „comunicarea inadecvată” ca fiind cele mai importante două probleme pe care le întâmpină în relația cu reprezentanții autorității publice locale.

Deși organizatorii au îndeplinit toate demersurile necesare, din partea Primăriei Comănești la eveniment nu a participat niciun reprezentant.

Sursa: comunicat de presă