Compania care producea Bingo Uniplay – Monte Calm Play SRL din Bistrița – se află în insolvență și are de achitat datorii către ANAF, Antena 1 și alte societăți, precum și către concurenții care nu și-au mai primit premiile, de peste 23 de milioane de lei, informează paginademedia.ro.

Din totalul sumei de 23.708.663 lei – masa credală acceptată de Tribunalul Bistrița-Năsăud, care a consemnat oficial insolvența organizatorului Uniplay Bingo, 4 milioane de lei sunt doar salarii neplătite, mai notează sursa citată.

În tabelul preliminar sunt înscrişi şi <câştigători> de la Bingo UNIPLAY SHOW, dar numărul acestora este mult mai mic faţă de cel real: sutele sau chiar miile de persoane care au avut “linie” sau “bingo” la ultimele partide nu şi-au mai primit banii, dar nu s-au înscris la masa credală pentru că taxa de timbru (200 lei) depăşea valoarea premiului. La aceştia se adaugă sute de alte persoane care au fost declarate câştigătoare (de premii mai mici) şi nu au mai văzut nici un ban – doar la ultima ediţie au fost 149”, scrie paginademedia.ro, citând Supervizor.ro.

Și salariații din Onești ai Uniplay Bingo nu și-au mai văzut banii pentru munca depusă și nu au putut intra nici măcar în șomaj.

Sursa foto: radardemedia.ro