Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, a anunțat că formațiunea politică pe care o conduce iese de la guvernare, ceea ce înseamnă că își va retrage toți miniștrii și prefecții.

În urma acestei decizii, Luminița Maricica Coșa, membră ALDE, nu va mai ocupa funcția de prefect al județului Bacău, fapt pentru care a ținut să le transmită un mesaj de rămas-bun băcăuanilor.

“Dragi prieteni,
Iată-mă într-un moment de contabilizare a rezultatelor celor peste doi ani în funcția de prefect a județului Bacau.
Închei mandatul de prefect al județului, gândindu-mă la dumneavoastratra cetățeni ai județului. Am plecat la drum cu speranța că nu voi dezamăgi și că voi reuși să fac mult bine semenilor mei, atât cât îmi permitea această funcție. Dacă am reușit sau nu rămâne la aprecierea dumneavoastră . Nu am regrete, nu am ce să îmi reproșez și cred că “istoria” anilor de mandat este grăitoare. Mulțumesc tuturor colegilor din Instituția Prefectului județul Bacău, colegilor de la instituțiile deconcentrate, colegilor polițiști, pompieri, col jandarmi…… tuturor vă mulțumesc pentru buna colaborare ! Mă bucur că am avut privilegiul de a lucra alături de profesioniști și oameni de echipă! Cred acum la final că împreuna ne-am făcut datoria cu buna credinta si cu onoare.
Vă mulțumesc dragi prieteni pentru susținerea necondiționată și vă asigur că voi rămâne aceeași Maricica Coșa!
A dumneavoastră, Maricica Coșa”, este mesajul postat pe facebook de Maricica Coșa. (foto: bacau.net)