Doar o săptămână a mai rămas până la deschiderea clubului Delphis, din Onești, în care accesul se va face exclusiv pe bază de card de membru. Acest card de membru se obține în urma unei cereri și după ce solicitantul semnează o adeziune, prin care se angajează să respecte cu strictețe regulile de conduită ale clubului.

Delphis Club va funcționa în cadrul complexului Seasons, în fosta locație a clubului Seasons (strada Sfinții Apostoli 10-12).

Ca noutate, structura clubului a suferit mai multe modificări / recompartimentări: a fost amenajată o zonă VIP, o cameră specială de machiaj destinată personalului feminin al clubului și artiștilor invitați, încă o cale de acces/evacuare.

La deschidere, șase dansatoare profesioniste vor încinge atmosfera. Acestea vor dansa atât pe scenă, cât și pe cuburile așezate în toate separeurile clubului, acestea fiind la rândul lor o noutate. DJ-ul vine din București, la fel și dansatoarele.

Până în momentul de față au fost emise un  număr de peste 150 de carduri de membru, de diferite tipuri (Gold, Platinium, Diamond și Delphis Card), dar solicitările curg.

“Am pus deja la punct sistemul de plată. Deocamdată, membrilor clubului le vor fi înmânate carduri provizorii, prevăzute și ele cu coduri QR (vezi foto mic). În paralel, vor exista și niște tichete speciale, pe care membrii clubului le vor putea ridica de la recepție, contra cost, și cu care se vor putea achiziționa băuturi, în situația în care nu vor să mai aștepte încărcarea cardului. Ceea ce consider important de precizat, în interiorul clubului nu se va lucra cu bani cash”, ne-a declarat Răzvan, administratorul clubului.

Toată luna decembrie, a mai precizat administratorul Delphis Club, vor fi invitate trupe de dans cunoscute pe plan național, cum ar fi Allure Cabaret (video).