Astuparea gropilor apărute în sezonul rece pe majoritatea străzilor din Onești nu va fi foarte ușor de realizat în această primăvară, dacă nu se vor găsi specialiștii care să fabrice mixtura asfaltică necesară.

SC Domeniul Public și Privat SA (DPP) – societatea de gospodărire din Onești, caută oameni pentru stația de producere a mixturilor astfaltice, inclusiv un șef, după ce postul de conducere al stației a devenit vacant, titularul acestuia ieșind la pensie.

DPP are nevoie pentru acest post de un inginer în construcții care să aibă cunoștințe tehnice privind activitatea de producere a mixturilor asfaltice și să fie disponibil pentru program prelungit (nu e de mirare această condiție, având în vedere starea străzilor din Onești!).

DPP a mai scos la concurs și două posturi de asfaltatori la Secția Întreținere și Reparația Drumurilor, care pot să aibă chiar și studii primare, cu condiția să dețină certificate de calificare pentru meseria de asfaltator și să aibă cel puțin un an de vechime în această meserie.

Cum meteorologii au anunțat o nouă răcire a vremii și chiar posibile ninsori, șoferii oneșteni vor mai avea de așteptat până vor scăpa de gropile din asfalt.

Cel mai probabil, lucrările de reabilitare a străzilor nu vor începe mai devreme de luna aprilie.