La mai bine de un an de când a câștigat alegerile pentru funcția de primar al comunei Tg. Trotuș, Adrian Forcoș continuă să fie șicanat în fel și chip, se bănuiește că de către adversarii politici ai acestuia.

Mai multe mesaje defăimătoare (vezi foto) la adresa primarului comunei Tg. Trotuș – mâzgâlite cu vopsea roșie pe zidurile unor clădiri din localitate și pe garduri – sunt dovada vie a faptului că în micuța comunitate din apropierea Oneștiului se joacă dur, deși viitoarele alegeri sunt programate abia peste doi ani și jumătate.

Primarul Forcoș nu a lăsat lucrurile așa.

Edilul-șef al comunei Tg. Trotuș, care bănuiește cine s-ar afla în spatele acestor acțiuni îndreptate împotriva sa, dar neavând probe concrete se abține să pronunțe un nume, s-a adresat instituțiilor abilitate.

“Am depus o plângere la Poliția Comunei Tg. Trotuș, care a declanșat deja o anchetă, se efectuează cercetări pentru identificarea făptașului. Nu m-a deranjat atât de tare faptul că am fost defăimat, cât am fost dezamăgit că unul dintre mesaje a apărut scris pe o troiță, aducând atingere lucrurilor sfinte. De altfel, chiar în acea zi am trimis pe cineva de la primărie ca să văruiască zidul troiței”, ne-a declarat primarul Forcoș.

Mesajele defăimătoare la adresa primarului Forcoș au apărut în dimineața zilei de 16 septembrie.