Pentru a avea angajați fericiți, cu zâmbetul pe buze, care să lucreze dedicat și intens la fiecare volan, în fiecare zi “fresh”, conducerea fabricii Autoliv de la Onești a programat, sâmbăta trecută, o ieșire în grup, la un local din oraș.

A fost ales barul de la ultimul etaj al Complexului Seasons, cel care relaționează cu piscina exterioară a locației. Au răspuns prezent circa 40-50 de angajați ai fabricii de volane de pe strada Gării, deși invitația fusese lansată pentru toată lumea, iar organizatorii party-ului de socializare mizau pe cel puțin 150 de oameni.

Cei care au ales să petreacă sâmbăta-seara alături de colegii de serviciu au putut veni însoțiți și de partenerii de viață (soți/soții, iubiți/iubite, etc).

Atât doar că odată ajunși la fața locului multora dintre ei le-ar fi pierit instantaneu cheful de petrecere. Motivul? Fiecare ar fi trebuit să-și plătească singur consumația, compania producătoare de echipamente de siguranță auto asigurând doar locația (greu de crezut că a fost nevoie de o rezervare, contra cost!) și muzica.

Chiar și așa, petrecerea s-a întins până spre dimineață, câțiva litri de țuică contribuind, pare-se, la starea de bună dispoziție a participanților care, odată încălziți, nu s-au mai dat duși chiar atât de ușor.

Cei cărora nu le-a convenit, de la bun început, să dea 7 lei pe un suc la 0,33 ml erau deja la somn când s-a spart petrecerea.

Fabrica Autoliv de la Onești s-a deschis în luna martie a acestui an, cu 100 de angajați, angajatorul suedez dorind să ajungă la 300 de oameni până la sfârșitul lui 2017.