Un tânăr din Onești, aflat la volanul unui VW Golf 5, s-a înfipt cu mașina într-un stâlp de iluminat, vineri seară, în intersecția de la Gheuri, după ce a evitat în ultima clipă impactul cu un Opel Astra H, care i-a tăiat calea (ȘTIREA INIȚIALĂ ȘI MAI MULTE POZE – AICI).

Din fericire, tânărul care a ajuns cu mașina în stâlp a suferit doar câteva răni minore, nefiind necesară nici măcar prezența ambulanței, însă consecințele nebuniei celuilalt șofer – care a intrat în intersecție cu mare viteză după ce a forțat peste limită culoarea galbenă a semaforului – puteau fi dramatice în cazul unui impact între cele două autoturisme.

Speriat și el de cele întâmplate, mai ales că la impactul Golf-ului cu stâlpul de iluminat s-a auzit o bubuitură puternică, amplificată și de liniștea nopții, șoferul vinovat nu a mai oprit să vadă ce s-a întâmplat.

Nefiind un accident cu victime, șoferul vinovat avea totuși la dispoziție, potrivit legii, 24 de ore să se prezinte la Poliție și să declare cele petrecute.

Mult mai devreme, la jumătate de oră, acesta s-a prezentat la sediul Poliției Onești și a recunoscut totul.

Este vorba despre un șofer în vârstă de 19 ani, din localitatea Târgu Ocna.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii i-au aplicat tânărului șofer din Târgu Ocna o sancțiune contravențională în valoare de 580 de lei și au dispus măsura reținerii permisului conducerii a acestuia pe o perioadă de 60 de zile.