Cei peste 800 de angajați ai societății Chimcomplex SA Borzești primesc de anul acesta salarii mai mari, în medie creșterea fiind de 200 de lei net/persoană.

Creșterea salarială aplicată la Chimcomplex a vizat toate nivelurile, astfel că și președintele Consiliului de Administrație al combinatului oneștean, Virgiliu Băncilă, încasează mai mulți bani față de anul trecut.

Acționarii societății au stabilit ca indemnizația pe care o primește Virgiliu Băncilă, cel mai longeviv director de întreprindere din România, să crească de la 5.800 de euro la 8.000 de euro net pe lună, scrie ziarulevenimentul.ro.

Decizia măririi cuantumului indemnizației lui Virgiliu Băncilă s-a luat în ședința Adunării Generale a Acționarilor de luni, toată lumea prezentă fiind de acord cu această propunere, și va fi aplicată retroactiv, de la 1 ianuarie 2018.

Creșterea indemnizației lui Virgiu Băncilă (74 de ani) vine ca o recunoaștere a meritelor acestuia în menținerea societății Chimcomplex SA Borzești pe linia de plutire (în condițiile în care celelalte unități de producție de pe platforma petrochimică oneșteană – RAFO, Carom, UTON – au sucombat) și principalul actor în procesul de preluare a activelor Oltchim.

Sursa foto: adevarul.ro