Când a fost ultima oară când te-ai oprit în loc și te-ai bucurat de un zâmbet sau de găsirea unui strop de lumină la sfârșitul zilei?

În prezent,  ideea că fericirea e un lucru măreț, în calea căruia trebuie să alergăm mereu, a devenit tot mai populară. Prinși în agitația vieții cotidiene, adesea uităm că lucrurile mici sunt de fapt cele care contează, cele care ne fac mai fericiți.

Din acest motiv Cercetașii României au hotărât ca anual, timp de câteva ore, să le amintească membrilor comunității locale de FRUMUSEȚEA LUCRURILOR MĂRUNTE și, împreună cu partenerii lor, să transforme orașele în care trăiesc într-un spațiu magic în care fiecare dintre noi să redevină copil, aceasta fiind esența care a dat naștere FESTIVALULUI LUMINII.

Așadar, pentru a patra oară, cercetașii Centrului Local “Vulturii” Onești  își propun să oprească timpul în loc pe 9 iunie, în Parcul Municipal, pentru a oferi ocazia oneștenilor și nu numai, să se deconecteze  prin muzică, ateliere, simple plimbări pe aleile luminate într-un mod autentic  și câte și mai câte.

Cu ajutorul unei echipe de cercetași și tineri voluntari, dar și o colaborare cu Interact Club și alte colaborări în așteptare, Oneștiul se adaugă pe lista celor 36 de orașe din țară care pun festivalul la cale, precum Cluj, București, Iași și Timișoara.

Marchează data în calendar și vino să ne bucurăm împreună de lucrurile mărunte!

Află mai multe: