Dacă vă numărați printre acele cupluri care se pregătesc să-și pună pirostriile, dar oscilați între o nuntă clasică, la salon, sau una nonconformistă, direct sub cerul liber, trebuie știut că cea mai potrivită alegere este SALON ALEXANDER.

SALON ALEXANDER se va deschide în luna mai a anului viitor, la ieșirea din Onești spre Brașov și, chiar dacă mai este destul de treabă până atunci – acum se lucrează la interior – sunt toate premisele că locația va străluci în ziua inaugurării.

Este de ajuns să dai chiar și un simplu tur cu privirea asupra clădirii (foto mic), ridicată de la zero, pentru a te convinge că viitorul SALON ALEXANDER va fi cel mai elegant spațiu dedicat nunților și altor evenimente de gen din tot orașul!

Clădirea a fost construită în stil neoclasic. Pentru cine nu cunoaște, neoclasicismul este o mișcare în arta plastică, arhitectura și artele decorative ale Europei și Americii de Nord, apărută în secolele al XVIII-lea și al XIX-lea și care este caracterizată prin revirimentul stilului clasic grecesc și roman.

Ateneul Român, din București, este doar unul dintre edificiile ridicate în stil neoclasic, în combinație cu stilul eclectic.

Așa cum un poet, se zice, nu are nevoie decât de o fereastră cu deschidere spre cerul înstelat pentru a-și găsi inspirația la scris, SALONUL ALEXANDER este conceput special să permită adaptarea spațiului după gusturile și dorințele viitorilor săi oaspeți, fiind eliminați stâlpii de susținere ai plafonului (situat la 6 metri înălțime!), care sunt foarte incomozi în ale locații.

SALON  ALEXANDER este alegerea perfectă atât pentru cuplurile atrase de conceptul nunților clasice, la salon, cât pentru cele care își doresc o nuntă în aer liber. Asta pentru că pe lângă salonul propriu-zis, ce va fi mobilat și decorat astfel încât să satisfacă cele mai rafinate gusturi, terasa din curte, plină cu flori de toate felurile și parfumurile, îi va face pe musafiri să se simtă perfect.

În consecință, mai mult ca sigur că după ce primii nuntași îi vor fi călcat pragul, SALON ALEXANDER va deveni un reper în materie de saloane de evenimente, cel puțin pe Valea Trotușului.