Reuniți de doar câteva zile, jucătorii de la Viitorul Curița au ieșit destul de șifonați din confruntarea cu Ceahlăul Piatra Neamț, formație pregătită de Toader Șteț, antrenorul care a promovat cu FC Onești în Liga 1, în urmă cu 19 ani.

Viitorul Curița a pierdut cu scorul de 4-0 meciul amical disputat, azi, în deplasare, cu Ceahlăul Piața Neamț. Partida a avut loc chiar pe stadionul Ceahlăul, însă asistența a fost redusă.

“A fost un antrenament reușit, nu mă deranjează că am pierdut la diferența asta așa de mare, pentru că noi nu avem decât câteva zile de când ne-am reunit. De altfel, până la începerea campionatului pregătirea va consta în disputarea mai multor meciuri amicale, pentru că la antrenamente aduc jucătorii mai greu. Ceahlăul are o trupă foarte bună, formată din tineri între 18 și 20 de ani, care au deja o experiență bună de la republicani”, a declarat tehnicianul Viitorului Curița, Costică Ene.

Ceahlăul activează în prezent în Liga a 4-a (a promovat în urmă cu o lună), dar are ca obiectiv promovarea succesivă în ligile a 3-a și a 2-a. Echipa nemțeană nu mai are nicio legătură cu Gheorghe Ștefan, fostul primar al orașului Piatra Neamț, fiind un proiect în totalitate nou.

Viitorul Curița mai are un amical deja antamat, pe 29 iulie, la Onești, cu CSM Focșani, echipă promovată vara aceasta în Liga a 3-a.