Scene revoltătoare s-au derulat într-un microbuz care face curse regulate între Onești și Bacău. O femeie, pasager în mijlocul de transport, a fost lovită cu pumnii și palmele și înjurată de șofer.

Bărbatul s-a enervat pentru că femeia nu a vrut să stea pe scaun în timpul cursei.

Momentele șocante au fost filmate într-un microbuz care face curse regulate între Bacău și Onești. Din ce au povestit martorii, pe o porțiune de drum cu multe serpentine, pe Măgura, șoferul i-a atras atenția pasagerei, de mai multe ori, să se așeze. Femeia a spus însă că vrea să stea în picioare, iar individul s-a enervat. A venit spre ea și a început să o lovească.

Ce spune șoferul care, între timp, a ieșit din arestul IPJ Bacău, unde a stat 24 de ore, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile?

Am rugat-o frumos de nenumărate ori să ia loc. Au rugat-o și călătorii pentru că eu răspund de integritatea călătorilor până la debarcare. Dânsa a refuzat, m-a agresat verbal. M-a agresat cu umbrela, îmi pare rău că am reacționat așa”, a spus şoferul, pentru stirileprotv.ro.

Bărbatul acuzat de lovire este din Oneşti, are 56 de ani și acum a fost suspendat de la locul de muncă și este vizat și de o anchetă disciplinară.

Colegii bărbatului sunt șocați de scenele derulate în microbuz.

Șofer:
 „Doamne ferește, nu cred așa ceva. Vă dați seama, dacă luăm oameni în picioare e o problemă. Ferească Dumnezeu de o frână, îl omori. Dar nici la o situație de asta nu trebuie procedat așa.”

Șofer: „Nu are voie să stea în picioare odată ce ai loc asigurat. Trebuie să stea pe loc asigurat. La o frână iese cu capul prin parbriz afară. E coleg de-al nostru, ne știm unul cu altul.” (foto: captură video)

CITEȘTE ȘI: ULTIMA ORĂ – Ce MĂSURĂ a luat instanța în cazul șoferului din ONEȘTI, după ce decizia REȚINERII pentru 24 de ore, pentru că A LOVIT o pasageră din microbuzul pe care îl conducea, a expirat

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV – Ce s-a întâmplat, DE FAPT, în microbuzul de pe ruta Bacău – Onești. EXPLICAȚIILE gestului nesăbuit al șoferului care A LUAT LA PUMNI o așa-zisă „bătrână”