Răsturnare de situație în cazul atât de mediatizat al șoferului din Onești filmat în timp ce lovește cu pumnii și palmele o femeie, în microbuzul de transport persoane pe care îl conducea, pe ruta Bacău – Onești. UNU PE TROTUȘ a intrat în posesia unor informaţii noi, care pun incidentele petrecute în microbuz într-o cu totul altă lumină față de cea știută, care îl incriminează exclusiv pe șofer. În primul rând, „bătrâna” agresată de şofer nu este chiar o persoană aflată la vârsta senectuții. Dimpotrivă, femeia ar avea în jur de 40 de ani. Mai mult, pe tot parcursul drumului de la Bacău până în zona Măgura, unde s-a petrecut incidentul, l-ar fi provocat încontinuu pe șofer, aducându-l la exasperare.

Chiar dacă reacția șoferului este total nejustificată și categoric condamnabilă, trebuie clarificate, obligatoriu, toate circumstanțele în care s-au petrecut evenimentele reprobabile de pe drumul Bacău – Onești.

UNU PE TROTUȘ a aflat că, pe durata cursei respective, până la momentul producerii incidentului violent care face vâlvă în presă în aceste zile, femeia respectivă l-ar fi supus pe conducătorul auto unei presiuni psihice extraordinare, afișând un comportament total neadecvat: l-a înjurat, a refuzat să ia loc pe unul dintre scaunele aflate libere iar, la viraje, când microbuzul se deplasa pe serpentinele din zona Măgura, l-ar fi lovit în cap cu o umbrelă pe care o avea asupra sa, ori aproape că s-a prăvălit, pur și simplu, peste șofer.

În aceste condiții, extrem de nervos, șoferul a decis să tragă pe dreapta și să-i aplice femeii o corecție fizică. Faptă reprobabilă, cu care nimeni nu poate fi de acord, tocmai de aceea polițiștii au și deschis un dosar penal în această cauză, iar șoferul și-a petrecut o noapte în arestul IPJ Bacău!

Anumite surse susțin că femeia agresată ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice, dar această informație nu s-a confirmat până la ora editării acestui articol.

CINE ESTE ȘOFERUL ȘI POSIBILELE EXPLICAȚII ALE REACȚIEI SALE NEFERICITE

Chiar dacă gestul său a stârnit o adevărată  revoltă și a determinat organele legii să ia măsura reținerii sale pentru 24 de ore, șoferul incriminat are totuși circumstanțe atenuante.

Din informațiile UNU PE TROTUȘ, bărbatul traversează un moment dificil, după ce soția, fost inspector în cadrul ANAF, a murit de curând, iar cei doi copii ai lor trăiesc în străinătate.

De altfel, surse de încredere ale UNU PE TROTUȘ, întâmplător martore ale momentului în care bărbatul a fost scos încătușat din sediul Poliției Onești, pentru a fi transportat în arestul IPJ Bacău, spun că acesta avea ochii în lacrimi.

În plus, din declarațiile oficiale ale reprezentanților Massaro, pe tot parcursul activității sale în cadrul companiei, șoferul a avut o atitudine profesionistă, ireproșabilă.

În acest timp, polițiștii caută să identifice și victima agresiunii șoferului, care nu a depus nicio plângere prin care să reclame faptul că a fost lovită în cap.

Mai mult decât atât, se pare că filmarea apărută în spațiul public ar fi incompletă, lipsind momente importante dinaintea producerii agresiunii. Care îl disculpă pe șofer, dar incriminează și partea vătămată. (foto: captură video)