O fată de 14 ani, din comuna Buciumi, este de negăsit după ce a plecat de acasă, în noaptea de joi, 26 septembrie, spre vineri, 27 septembrie, după o ceartă aprigă cu mama sa, informație prezentată în exclusivitate de UNU pe Trotuș – detalii AICI.

Deja se fac patru zile de când fata, Andreea Clara, nu a mai ajuns acasă, iar părinții fetei își fac griji pentru integritatea fiicei lor, despre care spun că ultima dată ar fi fost văzută în Bacău.

I-am reproşat în legătură cu acea poză şi i-am luat telefonul, iar dimineaţă nu am mai găsit-o. A luat şi telefonul de pe noptiera noastră. Când soţul a intrat în camera fetei, la 5 dimineaţă, a spus că a dispărut. Iniţial, am crezut că este o glumă proastă.

Ea nu a mai făcut aşa ceva, nu a mai plecat niciodată de acasă. A plecat din casă joi noapte, spre vineri, când dormeam.

Am vorbit cu toată lumea, cu prieteni de-ai ei, nimeni nu ştie nimic. A fost văzută în Piaţa de sud Bacău, vineri seară, la ora 8 şi jumătate seara. Noi am primit o informaţie cum că ar fi plecat din Oneşti în autogară. Acolo, soţul împreună cu poliţia au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere. Fata era singură, neînsoţită de nimeni, adică nu ar fi răpită. Doar că nu ştim unde, nu ştim cu cine. A plecat cu un autocar în Bacău, iar acolo s-a dus într-un bar.

O doamnă vânzătoare a declarat poliţiei că fata ar fi rugat-o să o lase să-şi încarce telefonul o jumătate de oră. Noi am mers acolo, dar femeia spune că adolescenta nu a mai revenit”, a spus mama fetei, Monalisa Gliga, pentru observator.tv.

Clara Andreea Chiru are păr șaten, ochi albaștri, 1,70 m și ultima dată când a fost văzută era se pare îmbrăcată cu o pereche de blugi negri, adidași cu talpă înaltă, hanorac negru și rucsac multicolor.

Persoanele care dețin informații despre locul unde s-ar putea afla Andreea sun rugate să sune la numărul de telefon: 0741.176.115 – Gliga Monalisa, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. (sursa foto: arhivă familie)