Zeci de festivaluri din toată lumea au fost anulate din cauza pandemiei. Inclusiv cel mai mare festival de muzică din Europa, Tommorowland. Şi cele mai populare festivaluri de muzică din România sunt sub semnul întrebării, scrie observatornews.ro.

Pregătirile continuă pentru Untold, Electric Castle şi Neversea, dar autorităţile se îndoiesc că vor putea fi organizate în acest an evenimente la care participă sute de mii de oameni.

Deocamdată, evenimentele nu sunt anulate, dar viitorul lor este incert, chiar dacă biletele se vând în continuare, iar pregătirile merg mai departe. Un bilet de o zi la Untold costă 370 de lei, iar un abonament VIP poate depăşi 2.000 de lei, mai scrie sursa citată.

“Suntem pregătiți, avem zeci de mii de oameni care au cumpărat abonamente pentru festival, avem artişti care îşi doresc să ajungă în România”, a declarat Edi Kereji, director de comunicare Untold și Neversea.

“Vom şti după 15 mai exact cadrul în care evenimentele vor putea avea loc sau dacă pot avea loc. E adevărat, e puțin probabil ca evenimente de amploare mare să mai aibă loc având în vedere restricțiile anunțate sau prognozate”, a spus primarul Clujului, Emil Boc.

Articolul integral AICI