Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a comentat informațiile lansate pe surse de o publicație națională potrivit cărora omul de afaceri băcăuan Dorinel Umbrărescu ar intenționa să-și vândă companiile de construcții către americanii de la Bechtel.

Sorin Grindeanu, care ocupă totodată și funcția de vicepremier al României, a făcut o serie de declarații pentru ecopolitic.ro în care a dezmințit informațiile apărute în mass media despre faptul că Dorinel Umbrărescu, supranumit și „Regele asfaltului”, ar avea în plan să-și vândă afacerile în domeniul construcțiilor de infrastructură către americanii de la Bechtel.

Grindeanu: Este o prostie, chiar de dimineață am vorbit cu dânsul (n.r. – Umbrărescu)! Nimic adevărat! Suspectez că este o intoxicare venită și de la concurență!

Omul de afaceri român Dorinel Umbrărescu este unul dintre cei mai importanți constructori de autostrăzi și drumuri expres din țară.

Firmele lui Umbrărescu, Tehnostrade, Spedition UMB și SA&PE Construct SRL, au executat și au în execuție în jur de 400 de kilometri de șosea rapidă, iar totalul contractelor sale se ridică la 23,1 miliarde de lei. (foto: imagine ilustrativă)