Viitorul Curița susține sâmbătă, 19 noiembrie, cel mai dificil examen de până acum din acest campionat, urmând să întâlnească formația care îi suflă în ceafă – Vulturul Măgirești, și care pare a fi singura în măsură să se bată la promovare cu băieții lui Costică Ene.

Dat fiind importanța meciului (care va avea loc pe stadionul FC Onești, cu începere de la orele 14.00), finanțatorul celor de Viitorul Curița, omul de afaceri Ioan Fudulache, se gândește să-i stimuleze suplimentar pe fotbaliștii lui Ene, fiind dispus să le ofere un bonus financiar consistent în caz de victorie.

“Nu știu exact despre ce sumă este vorba, dar dacă vom câștiga meciul cu Măgireștiul, vă spun sigur că toată lumea va fi mulțumită”, ne-a spus Costică Ene.

liga-4Este de remarcat faptul că la acest nivel foarte rar se întâmplă ca o echipă să aibă prime de joc. În momentul de față, primele de joc sunt o raritate în fotbalul românesc, chiar și la Liga 1, unde se învârt mult mai mulți bani decât la Liga a 4-a, orice s-ar spune.

Ioan “Mihai” Fudulache, care susține de mai mult timp activitatea echipei de fotbal din Curița, deține firma Da Bacco, specializată în plantații viticole mecanizate. Aceasta a luat ființă în urmă cu 10 ani, având sediul și punctul de lucru principal în comuna Cașin.

Viitorul Curița este pe primul loc în clasamentul Ligii a 4-a județene, cu 30 de puncte din 33 posibile, în vreme ce adversara sa de sâmbătă – Vulturul Măgirești, ocupă locul secund, cu 26 de puncte. În cazul unei victorii a celor de la Curița, aceștia s-ar desprinde la șapte puncte în clasament față pe principala urmăritoare și ar lua o opțiune foarte serioasă pentru promovarea în Liga a 3-a.

Celelalte meciuri ale etapei cu nr. 12 din Liga a 4-a: Siretul Bacău – Viitorul Nicolae Bălcescu, Biruința Letea Veche Bacău – Măgura Cașin, AS Filipești – CSM Moinești, Voința Gârleni – Flamura Roșie Sascut, AS Tg. Ocna – Gloria Zemeș, Aripile Cleja – AS Negri, Voința Oituz – CS Dofteana.

UNU PE TROTUȘ îi invită pe suporterii echipei Viitorul Curița să dea un pronostic (scor) – la rubrica „Comentează aici” – pentru meciul de sâmbătă.