Polițiștii din cadrul Compartimentului de Proximitate al Poliţiei staţiunii Slănic Moldova, în timpul efectuării de verificări ale persoanelor izolate la domiciliu, au găsit, pe o stradă din Slănic Moldova, 400 de lei. Alături, în afara părţii carosabile, au văzut şi un portofel cu 500 de euro, 3.200 de lei şi documentele personale ale unui bărbat.

Poliţiștii au demarat verificările pentru a stabili cine este deținătorul portofelului. La scurt timp, au identificat bărbatul în cauză şi i-au restituit banii, portofelul şi documentele pierdute. Acesta le-a mulțumit poliţiştilor, precizând că și-a uitat portofelul pe cupola autoturismului, iar acesta a căzut în timp ce conducea pe DN 12 B.

Le amintim cetăţenilor că, în conformitate cu prevederile art. 243 din Noul Cod Penal, nepredarea în termen de 10 zile a unui bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau dispunerea de acel bun ca de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.(sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)