ERATĂ: Dintr-o regretabilă eroare, la redactarea textului în titlu a apărut „până” în loc de „mâna”. Mulțumim celor care ne-au sesizat greșeala ajutându-ne să o îndreptăm.

ȘTIREA INIȚIALĂ

La data de 02 mai a.c., poliţiştii oneşteni au fost sesizaţi despre faptul că în noaptea de 01/ 02 mai a.c., persoane necunoscute ar fi sustrar bunuri dintr-un imobil nelocuit aparţinând unei tinere de 31 de ani, din comuna Gura Văii, bunuri în valoare de 1.500 de lei.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 33 de ani, toţi din comuna Ştefan cel Mare, ar fi pătruns fără drept, în imobilul păgubitei, de unde ar fi sustras un aragaz şi o motocositoare.

Totodată, poliţiştii au stabilit că bănuiţii ar fi sustras, în aceeaşi noapte, şi două ferestre termopan de la o locaţie socială aparţinând U.A.T. Gura Văii, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)