La exact o săptămână de când primarul Nicolae Gnatiuc a anunțat că Autoliv România (companie multinațională specializată în producerea de echipamente de siguranță în domeniul auto) urmează să deschidă un punct de lucru la Onești, rămânem în așteptarea unor informații clare cu privire la acest lucru.

Directorul de comunicare al Autoliv România ne-a comunicat faptul că “Vă garantez că din momentul în care se va decide ceva în legătură cu intențiile companiei Autoliv în Onești, informația va ajunge imediat la dumneavoastră, negreșit”. Acesta ne-a mai precizat faptul că așteaptă la rândul său o informare scrisă din partea board-ului Autoliv.

Sute de oneșteni și-au depus deja CV-uri în vederea angajării la Autoliv, la cele două urne amplasate în holul Primăriei Onești și la intrarea în Biblioteca Municipală “Radu Rosetti” și online, la adresa de email comunicată de Autoliv (citește mai multe aici: https://unupetrotus.ro/avem-adresa-de-email-la-care-puteti-trimite-cv-urile-in-vederea-angajarii-la-autoliv/).

Primarul Nicolae Gnatiuc a precizat în ședința ordinară a Consiliului Local că „angajatorul va ține cont de toate CV-urile depuse de oneșteni, și cele online și cele fizice”.

Autoliv este lider mondial în domeniul siguranței auto, cei mai importanți producători de automobile de pe mapamond beneficiind de produsele de securitate fabricate de compania cu sediul central în Suedia, la Stockholm. Compania Autoliv este prezentă în România începând cu anul 1997, când a deschis prima linie de producție, la Brașov. Ulterior, Autoliv și-a extins business-ul dezvoltând noi linii de producție la Lugoj, Timișoara, Sf. Gheorghe și Reșița.