Zeci de copii de toate vârstele și de la toate școlile din Onești au luat parte la manifestarea sportivă organizată, azi (n.r. – joi, 31 mai), de către Primăria Onești și Consiliul Local Onești în cadrul evenimentelor mai ample dedicate Centenarului Marii Uniri.

Crosul s-a ținut pe Bulevardul Oituz, atât startul cât și linia de sosire fiind în dreptul Primăriei.

Zeci de copii, unii mai antrenați, alții peste măsură de entuziaști, s-au întrecut sub ochii părinților, dorind să le demonstreze acestora că se pricep să alerge cel puțin la fel de bine precum mânuiesc gadgeturile.

La finalul întrecerilor, cei mai buni trei alergători de la fiecare categorie de vârstă au fost recompensați cu diplome, cupe și premii în bani (150 de lei – locul I, 100 de lei – locul II, 50 de lei – locul III), iar restul până la locul 10 au primit la rândul lor diplome.

Nu doar copiii și-au etalat veleitățile de alergători în cadrul crosului, ci și adulții, printre care s-a numărat și un domn care nu a dorit să-și dezvăluie etatea. “Am 31 de ani, nu vedeți?”, a glumit bărbatul, care pare a avea în jur de 70 de ani.

La final, participanții au făcut o poză de grup, după care fiecare copilaș a plecat de mânuță cu părintele său la un pahar de suc.