Președintele Asociației Județene de Fotbal (AJF) Bacău, Cristi Sava, a înmânat, azi (n.r. – sâmbătă, 3 iunie), medaliile și cupele de campioni județeni cucerite de echipa de seniori Viitorul Curița (care va reprezenta județul la barajul de promovare în liga a 3-a) și de puștii Under 13 de la Sportul Onești.

Premierea a avut loc la stadionul CSM din Onești, înaintea meciului Viitorul Curița – Gloria Zemeș, contând pentru etapa a 28-a a campionatului județean pentru seniori.

Președintele AJF i-a premiat mai întâi pe puștii de la Sportul Onești, care au venit la stadion special pentru acest moment. Campionii Under 13 ai județului au fost însoțiți de antrenorul Cristi Vrânceanu (Costel Munteanu, antrenorul lor, nu a putut participa la eveniment, fiind plecat din localitate), și de părinți. După ce și-au primit medaliile de campioni, căpitanului echipei i-a fost înmânat trofeul, moment întâmpinat cu o explozie de urale din partea puștilor și cu ropote de aplauze de către părinți și de spectatorii de la “oficială”.

La rând au urmat jucătorii de la Viitorul Curița, împreună cu staff-ul tehnic și cu finanțatorul Mihai Fudulache. “Greul de-abia acum urmează. Probabil că la baraj o să jucăm cu Sănătatea Darabani, a spus Costică Ene. Tehnicialul cășunenilor are de gând să ajungă mâine dimineață la Albești (jud. Botoșani), ca să-i vadă pe viu pe posibilii adversari de la baraj.

Fudulache: “Să trecem noi cu bine de baraj, și apoi mai vorbim despre planuri de viitor.

Silviu Lupu, golgeterul Viitorului, nu a jucat contra Zemeșului, fiind învoit de Costică Ene. De altfel, cel mai prolific marcator al cășunenilor în acest sezon a venit la festivitatea de premiere îmbrăcat de stradă.